Du bestemmer over dine egne data

Vi bruker informasjonskapsler/cookies til å samle informasjon om deg for forskjellige formål. Vi har delt disse opp i to kategorier:

Statistiske, Markedsføring

Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til alle formålene. Du kan også velge formålet du vil samtykke til ved å klikke på avmerkingsboksen ved siden av formålet, og deretter trykke «Lagre innstillinger».

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å trykke på det lille ikonet i nederste venstre hjørne av nettsiden.

Les vår personvernerklæring for mer info

Lagre innstillinger Godta alle

Rask og god integrering av kvoteflyktninger

Vår politikk skal bidra til forutsigbarhet for både flyktningene og lokalsamfunnene der de skal bosettes

Utformingen av flyktning- og asylpolitikken har betydning for integreringspolitikken. Vår politikk skal bidra til forutsigbarhet for både flyktningene og lokalsamfunnene der de skal bosettes. Vi vil at flere av dem som får beskyttelse i Norge, skal bosettes direkte i et lokalsamfunn og ikke må vente på et mottak mens de får saken sin behandlet.

Asylsøkere som kommer til grensen, skal leve et så normalt liv som mulig mens søknaden deres behandles. Kartlegging av kompetanse og jobbmuligheter og opplæring i norsk og samfunnskunnskap skal starte fra dag én. Vi vil unngå institusjonalisering og en passiv tilværelse og vil som hovedregel ha desentraliserte mottak.

Arbeiderpartiet vil: