Du bestemmer over dine egne data

Vi bruker informasjonskapsler/cookies til å samle informasjon om deg for forskjellige formål. Vi har delt disse opp i to kategorier:

Statistiske, Markedsføring

Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til alle formålene. Du kan også velge formålet du vil samtykke til ved å klikke på avmerkingsboksen ved siden av formålet, og deretter trykke «Lagre innstillinger».

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å trykke på det lille ikonet i nederste venstre hjørne av nettsiden.

Les vår personvernerklæring for mer info

Lagre innstillinger Godta alle

Digital mestring for eldre

Arbeiderpartiet vil jobbe for at eldre tar del i den digitale utviklingen

Mange av hverdagens gjøremål krever digital kunnskap, også bruk av offentlige tjenester. Det skaper forskjeller, og folk faller utenfor. Vi lever veldig mye av livet vårt på nett nå, og får de fleste offentlige tjenester på nett. Eldre som ikke har mulighet til å delta i den digitale hverdagen, skal kunne være en del av samfunnet på lik linje med alle andre. I tillegg kan ny teknologi gi flere eldre friheten til å leve gode liv og bo trygt hjemme. Kommunene må ta i bruk teknologi for å gjøre hverdagen enklere og tryggere for eldre, ansatte og pårørende.

Arbeiderpartiet vil: