Du bestemmer over dine egne data

Vi bruker informasjonskapsler/cookies til å samle informasjon om deg for forskjellige formål. Vi har delt disse opp i to kategorier:

Statistiske, Markedsføring

Ved å trykke «Godta alle» gir du din tillatelse til alle formålene. Du kan også velge formålet du vil samtykke til ved å klikke på avmerkingsboksen ved siden av formålet, og deretter trykke «Lagre innstillinger».

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å trykke på det lille ikonet i nederste venstre hjørne av nettsiden.

Les vår personvernerklæring for mer info

Lagre innstillinger Godta alle

Inkludering i fellesskapet

I vårt samfunn skal ingen mennesker diskrimineres

Fellesskap med plass til alle mennesker er et gode og en styrke for Norge, ikke en trussel. For å bygge sterke fellesskap må alle mennesker gis de samme mulighetene til å ta del i samfunnet. De sosiale fellesskapene, enten det er gjennom skolevesenet, arbeidslivet, idretten, kulturen eller frivilligheten, må være åpne og inkluderende arenaer.

Valglovutvalget har fremmet flere forslag og stemmerett for 16 åringer er diskutert. Arbeiderpartiet viser til at mange kommuner har svært gode erfaringene med dette, og vi tar med oss disse erfaringene videre i prosesser.

Arbeiderpartiet vil:

Les mer om hvordan Arbeiderpartiet vil skape et mer inkluderende arbeidsliv, i kapitlet «Arbeidsliv: Et godt arbeidsliv for alle».